Levertijd en levering

Levertijd en Levering

Landen

Amsterdam on Canvas levert in Nederland. Het verzendadres waar het artwork naartoe wordt verzonden, kunt u aangeven bij het afrekenen. Wij verzenden niet naar de overzeese gebieden: Aruba, Nederlandse Antillen (Curacao, Sint Maarten, Bonaire, Saba en Sint Eustatius).

Levertijden

Na bevestiging van uw bestelling wordt het artwork gemaakt, gecontroleerd en geleverd binnen 5 tot 14 werkdagen na bevestiging van bestelling voor verzendadressen in Nederland.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis voor een verzendadres in Nederland.

Let op: Indien u bij Afrekenen voor de betaalwijze “Rembours” kiest (betalen bij aflevering), komen er bovenop de verzendkosten nog betaalkosten (voor verzendadressen in Nederland). De extra kosten worden dan op de Afrekenen-pagina weergegeven. Dit zijn extra kosten die de bezorger rekent voor de betaaldienst. Indien u onder Rembours betaalt, rekent u af met de bezorger middels pin of contant geld.  

Let op: Indien u gebruikmaakt van het herroepingsrecht en de bestelling retourneert, dan zijn retour-zendkosten voor uw eigen rekening. U betaalt dan zelf de kosten voor de verzendmethode die u kiest.

Levering

Wij werken samen met SendCloud, DHL en PostNL.

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een email met Track & Trace-code, zodat u uw bestelling kunt volgen.