Kleurrijk Terras nr2

0,00

Basic
Premium
Zwart
Wit
Kies 'Inclusief', om het bevestigingssysteem erbij te ontvangen en het paneel 2 cm van de muur te kunnen hangen (voor de absorptiewaarde van 0,65). De prijs wordt berekend op basis van de afmeting.
Kies 'Exclusief' als je het paneel ophangt met eigen materialen.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Beschrijving

Kleurrijk artwork met man op een terras is onderdeel van kunstwerk ‘Kleurrijk Terras nr1’

Terrassen in Amsterdam zijn altijd vol leven, met allerlei verschillende mensen, zoals buurtbewoners, toeristen, studenten en zakenmensen, om er maar een paar te noemen. Dit is een kleurrijk artwork met een man op een terras. Zittend op een terrasje in Amsterdam ervaar je hoe kleurrijk de stad is. Amsterdam on Canvas creëerde dit moderne, eindeloos schaalbare kleurrijke artwork met een man op een terras om de vele kleuren in Amsterdam tot uitdrukking te brengen. De compositie heeft warme kleuren rond de hoofdpersoon en koeler in de omgeving. Kleuren en lijnen hebben een vrije vorm en nodigen de kijker uit om de betekenis ervan te verkennen.

Artworks zijn beschikbaar in twee kwaliteitsvariaties:

Basic kwaliteit, met een absorptiewaarde van 0,65 (ISO 11654) indien bevestigd met het Z-profiel en de afstandhouders. Deze bevestiging creëert een luchtspouw van 2cm, zodat bepaalde geluidsgolven meer worden gedempt en dit resulteert in een hogere absorptiewaarde. Hoge frequenties worden gemakkelijker verminderd, lage tonen wat moeilijker. Het spraakbereik ligt ongeveer tussen 500 en 1000 Hz (blauw gebied in onderstaande grafiek). De frame-dikte is 3cm. Samen met de luchtspouw, komt de voorkant van het paneel, waar het artwork op is gedrukt, 5cm van de muur af.

Wij bieden de mogelijkheid om het Z-profiel en afstandhouders weg te laten, zodat u het Basic paneel direct aan de wand kunt bevestigen. De voorkant van het paneel staat dan 3cm van de muur. De prijs wordt iets lager, omdat de bevestigingsmaterialen worden weggelaten. De absorptiewaarde zal ook lager zijn (we hebben geen meting van de waarde bij deze bijlage). Voor een illustratie van de twee mogelijkheden, zie het gedeelte over Bevestiging hieronder.

Premium kwaliteit, met een absorptiewaarde van 0,9. Dit frame is dikker (4,2cm) dan de Basic kwaliteit, met een extra laag akoestisch materiaal. Dit zorgt voor meer reductie van galm dan het Basic kwaliteitspaneel.

Unique Artwork on Acoustic Panel - Reduces reverb in your room with beautiful art

Zowel de Basic als Premium kwaliteit aluminium frames zijn gepoedercoat en hebben een slijtvaste laag. Ze zijn verkrijgbaar in zwart en wit. De akoestische materiaalvulling is gemaakt van gerecyclede jeans en voldoet aan brandklasse B / S1 / D0. De non-woven toplaag laat geluid binnen en is brandvertragend.

Het artwork wordt geleverd met het frame gemonteerd.

Onze artwork-afbeeldingen zijn gemaakt met het doel de visuele kwaliteit op elke grootte te behouden. Zelfs bij extreem grote formaten blijven de lijnen, vormen en kleuren van het beeld in een hoge visuele kwaliteit.

Akoestische paneelframes kunnen worden geproduceerd met een maximum van 230cm voor de langste zijde en 160cm voor de kortste zijde. Het is echter mogelijk om van onze artworks een visueel beeld te creëren dat is verdeeld over meerdere frames, naast elkaar of met een ruimte ertussen. Als je interesse hebt in grote formaten kunnen wij een visuele impressie maken (zie de impressies hieronder in het gedeelte over extra grote formaten).

Sommige van onze artworks zijn fotografisch en hebben een kleiner ingestelde maximale afmeting om te voorkomen dat kwaliteitsverlies ontstaat. Breedte- en hoogteberekening zorgt ervoor dat deze waarden niet worden overschreden.

De artworks hebben een vaste verhouding tussen breedte en hoogte. Vierkante kunstwerken zijn bijvoorbeeld 1:1 en landschap 4:3 of 3:2. Je hoeft zelf niet te rekenen: breedte en hoogte worden berekend op basis van jouw ingevoerde waarde. Als je de gewenste breedte invult, wordt de hoogte daarna berekend en vice versa. Minimum- en maximumwaarden worden automatisch gecorrigeerd.

We leveren de Basic kwaliteit panelen met de bevestiging die de absorptiewaarde optimaliseert. Met het Basic paneel ontvang je een of meer Z-profielen, afhankelijk van de grootte van het paneel (automatisch berekend). Ook ontvang je afstandhouders voor de 2cm luchtspouw.

Met het Z-profiel en afstandhouders bevestig je het Basic paneel aan de muur zoals dit paneel is ontworpen (2cm van de muur).
Hang je het paneel echter liever direct aan de muur en wil je het bevestigingssysteem niet, dan kun je voor die optie kiezen. Het bevestigingssysteem wordt dan niet meegeleverd met het paneel (ook geen schroeven) en de kosten ervoor worden van de prijs afgetrokken. De absorptiewaarde is in dat geval lager. Zie onderstaande illustraties van beide opties.

Unieke Artworks op Akoestische panelen - Reduceert galm met prachtige kunstUnieke Artworks op Akoestische panelen - Reduceert galm met prachtige kunst

Premium Quality panelen worden geleverd inclusief plat ophangsysteem (zie foto hieronder). Dit is een ander ophangsysteem dan het Z-profiel dat bij het basispaneel wordt geleverd, omdat het premium paneel geen ruimte heeft tussen het frame en de wand.

Unieke Artworks op Akoestische panelen - Reduceert galm met prachtige kunstSuspension for Premium panel

De ruimte die de Premium Kwaliteit panelen in zich hebben, is gevuld met akoestische materialen voor extra galmreductie, om de optimale absorptiewaarde van 0,9 te bereiken.

Grotere formaten zijn mogelijk met meerdere frames. De artworks zijn geschikt voor zeer grote formaten zonder verlies van visuele kwaliteit.

Uniek kunstwerk op akoestisch paneel - Basic of Premium kwaliteit

Uniek kunstwerk op akoestisch paneel - Basic of Premium kwaliteit

We kunnen grote artworks maken door ze te plaatsen op meerdere akoestische panelen, direct naast elkaar of met een tussenruimte.

Uniek kunstwerk op akoestisch paneel - Basic of Premium kwaliteit

Wij denken creatief met je mee en kunnen verschillende composities maken van een of meer artworks in een foto van je ruimte!

Unique Artwork on Acoustic Panel - This unique art is endlessly scalable and can be divided over multiple frames in an intriguing composition

Vragen? Laat het ons weten!

Laat ons weten in welke kunstwerken je interesse hebt en in welke afmetingen of oppervlakte, dan maken we een concept lay-out en berekenen we de prijs voor die configuratie. Stuur ons een foto van je ruimte, dan kunnen wij deze concepten op de foto plaatsen. Een artist impression kan helpen bij het kiezen van de juiste kleuren, beeldoriëntatie en plaatsing voor geluidsabsorptie. Je kunt ook een bezoek brengen aan Station West Amsterdam om artworks te bekijken (op afspraak).

Vind je dit artwork mooi maar heb je het liever op ander materiaal? Laat het ons weten en wij geven de mogelijkheden aan.

Onderstaande afbeeldingen tonen impressies van het artwork 'Zonnige lijnen' op Fine Art Print, Plexiglas en Katoenen Canvas.

Uniek artwork op Fine Art Print

Uniek artwork op Fine Art Print

Uniek artwork op Fine Art Print

Uniek artwork op Fine Art Print

Uniek artwork op Katoenen canvas

Uniek artwork op Plexiglas

Uniek artwork op akoestisch paneel - zwart van basis- of premiumkwaliteit

Uniek artwork op akoestisch paneel - basis- of premium kwaliteit wit

Geef je materiaal van voorkeur aan en we komen bij je terug met de mogelijkheden:

Andere suggesties…

About the author

432307